تفکرخلاق (Creative Thinking)-خلاق
تفکرخلاق (Creative Thinking)-بخش اول
تعاریف متعددی از تفکر خلاق وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.
تفکر خلاق یکی از ده مهارت زندگی است که علم روان شناسی آن را برای رشد ضروری و لازم می داند. این مهارت به افراد کمک می کند تا دنیای پیرامون خود را به شیوۀ دیگری ببینند. مهارت تفکر خلاقانه و پرورش آن می تواند باعث می شود فرد همواره از خلاقیت و نو آوری بیشتری استفاده کند و نسبت به دیگران در زمینه های مختلف موفقیت بیشتری کسب نماید. با پرورش تفکر خلاق، فرد درمهارت های دیگر نیز بهتر عمل می کند. برای مثال فردی که مهارت حل مسئله توام با تفکر خلاق دارد، راه حل های بهتری برای مسائل اش پیدا می کند.
تفکر خلاق یعنی روشی برای بررسی و حل مسائل با استفاده از دیدگاهی متفاوت، اجتناب از راه حل های مرسوم و قدرت پرورش راه حل های جدید برای حل مسائل و مشکلات است و این بیان دیگری از “خارج از چارچوب فکر کردن” می باشد.
این فرایند خلاقانه به شما کمک می کند که روابط را برسی کنید، با چالش های جدیدی مواجه شوید، و به دنبال راه حل هایی بروید که غیرمعمول، بدیع و تازه هستند.
تفکر خلاق مهارتی است که شخص با پرورش آن قدرت کشف راهحلهای جدید برای حل مسائل را در همه جنبههای زندگی پیدا میکند.
تفکر خلاق از جمله مهارتهایی است که موجب پیشرفت و رشد جامعه میگردد همانگونه که تا کنون رشد جوامعه بشری مدیون افرادی است که توانسته اند با کمک تفکر خلاقانه اختراعات و اکتشافاتی دست یابند که موجب آسانتر شدن زندگی انسانها گشته است. استفاده از خلاقیت حتی در امور ریز و روزمره زندگی مانند فعالیتهای مربوط به خانه نیز میتواند کارهای وقتگیر و کسل کننده را لذتبخش و آسان سازد.
گردآوری: مجله اینترنتی کلام اول
جهت دریافت مشاوره با شماره های 0910921022 یا07132356613 تماس بگیرید
لطفا نظر و سوال خود را در زیر درج کنید